perjantai 10. heinäkuuta 2015

takaterassi

Nyt se on niin valmis (siis melkein), että uskaltaa jo hehkuttaa.
Yksi Kannustalon vahva tunnusmerkki on sen terassit. Niillä on usein kokoa ja ne ovat koristeluiltaan näyttäviä. Ja tietysti myös vähän vaativampia tehdä. Mutta kyllä tykkään, että nuo pilaritkin ovat upeat verhoiltuna. Kattoon tulee kolme led-valaisinta ja niiden lisäksi uloimmat 6 pilaria valaistaan ylhäältä räystäslautoihin upotettavilla led-spoteilla.

Meillä terassin alla ei ole betonia, vaan se on rakennettu painekyllästettyjen lattiavasojen päälle. Talon sokkelin kylkeen on perustusten tekovaiheessa kiinnitetty painekyllästetty lankku. Lattiavasojen toinen pää on sitten pilareiden perustusten päälle asetettujen lankkujen päällä. Lattialaudat on uritettua ruskeaa painekyllästettyä terassilautaa.

Korituoli Parolan rottingista. Ensimmäisessä kuvassa näkyvään nurkkaan ollaan ajateltu valkoista riippukeinua. Ruokailupöytä tulee sitten terassin toiseen päähän.















2 kommenttia:

  1. Terassi on kyllä Kannustalossa se juju ♥ Teillä taitaa olla isompi terassi kuin meillä, meillä sopisi pöytä ainoastaan keskikohdalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me laitetaan se pöytä sillain pitkittäin, talon suuntaisesti. Ja siis 6hlö pöytä. Ikeassa on yks aika kiva, sitä oon miettinyt, mut täytyy käydä vielä Tampereella katselemassa :)

      Poista